INFRAESTRUCTURES HIDRÀULIQUES

I MEDI AMBIENT

Pigra desenvolupa les seves activitats relacionades amb el proveïment d'aigua, sanejament, plantes de tractament d'aigua potable, canals de regadiu i depuradores. Des de la redacció de projectes i annexos especialitzats, fins a la direcció d'obra i assistències tècniques.


En el camp de les petites centrals hidroelèctriques, Pigra ha arribat a un acord de col·laboració permanent amb l'empresa Hidroges, SA com a enginyeria de suport en els seus serveis.

 

Alguns dels nostres projectes:

 

1/1
Ampliació de l'EDAR de Lloret de Mar
 

Direcció d'Obra de l'ampliació de l'EDAR de Lloret de Mar.

 

Client: ACA

1/2
Recuperació ambiental
 

Recuperació ambiental de l'estany de Sils.

 

Client: ACA

1/2
Construcció de planta EDAR
 

Direcció d'Obra de la construcció de l'EDAR de Castellar de n'Hug.

 

Client: ACA

1/2
Certificació de preses i represes 

 

Sota la nova regulació de seguretat de preses i embassaments de Catalunya, per la qual cal inscriure qualsevol presa o embassament al registre de seguretat de Catalunya, Pigra Engineering ofereix els seus serveis a privats per a consultoria en enginyeria hidràulica. Nombrosos clients han confiat en els serveis de Pigra Engineering per a la obtenció de certificats de preses i represes de qualsevol dimensió i característiques.

 

Client: Privats

1/2
Construcció de canal i canonada forçada

 

Construcció i manteniment del canal de Núria a la central Hidroelèctrica de Freser. Disseny i Direcció d'Obra de la construcció de la nova canonada forçada.

 

Client: Hidroges